irodaiviztisztito.hu

A kristálytiszta víz

Környezetvédelem

Vágólap01Tegyünk jövőnkért, gondoljunk gyermekeinkre

Világunk szinte fuldoklik a szemétben. Napjainkra komoly gondot okoz civilizációnk egyre növekvő mennyiségű hulladéka, amelynek újra hasznosítása gyermekcipőben jár. Elfogadhatatlan, hogy PET palackokból összeálló hatalmas, olykor több millió négyzetkilométer kiterjedésű úszó műanyag szigetek borítják el a tengerek, óceánok felszínét, tönkretéve azok élővilágát.

Hagyományos, környezetszennyező megoldások

Elképesztő, ha arra gondolunk, hogy környezetszennyező teherautók szállítják át a városon számos vállalat ivóvizét ballonos, vagy palackozott formában, miközben a múlt évszázadban kiépült a vízhálózat!
A víz gépjárművekkel történő kiszállításával tovább szennyezzük a már amúgy is alaposan megterhelt levegőt, így ez a megoldás –habár az egészséget hivatott szolgálni – éppen ezen a területen okoz további károkat.

Vágólap02

Váltsunk környezetbarát 21. századi technológiára

A Platinus Aqua technológiája mentesíti környezetünket az elhasznált műanyag ballonok és PET palackok áradatától, megóvva környezetünket a nehezen lebomló műanyag hulladéktól, szükségtelenné téve a jelentős költségeket felemésztő szelektív hulladékgyűjtést, elszállítást, tárolást, sőt az újrahasznosítás során felhasznált extra energiát is.

irodai-vizgepA Platinus Aqua környezettudatos megoldása

A Platinus Aqua Kft elkötelezett a környezetvédelem irányában és mindent meg is tesz annak érdekében, hogy olyan technológiát alkalmazzon, amely csökkenti a környezeti terhelést.
Szemben számos megoldással, cégünk olyan víztisztító és vízadagoló készülékeket forgalmaz és üzemeltet, amelyek nem igényelnek nagy mennyiségű, nagyméretű eldobható műanyag ballont, vagy PET palackot, sem bármiféle heti-havi rendszerességgel történő kiszállítást, anyagmozgatást.
A Platinus Aqua irodai ivóvíztisztító és vízadagoló berendezései közvetlenül a vezetékes hálózatról működnek, a ma ismert egyik legmodernebb, molekuláris szintű szűrési eljárást alkalmazva.

Megoldásunk nemcsak egyszerűbb és környezettudatosabb, hanem egészségesebb és kényelmesebb is, hiszen a vízellátás soha nem akadozik.

valasz2

Nincs több kifogyó ballon, elfogyó ásványvíz, nem kell külön figyelni arra, mikor esedékes az újabb szállítmány megrendelése…

Tegyünk együtt környezetünkért most, a 21. században, hogy utódaink beléphessenek a 22. századba!

Információk

Telefonos konzultáció: 06-1-323-0000

E-mail: info@irodaiviztisztito.hu


PlatinusAqua Kft.

©2016 irodaiviztisztito.hu

Minden jog fenntartva.