irodaiviztisztito.hu

A kristálytiszta víz

Kényelem

Vágólap01

Ön még mindig ballonos vízadagolót használ az irodában?

Már Murphy is megmondta: Mindig a 40 kg-os titkárnőnél fogy ki a 20 kg-os ballon!

Ballonos vízadagoló

A vállalatoknál, irodákban állandó probléma a rendszeresen kifogyó ballonok cseréje, hiszen nem mindenkinek egyszerű feladat fölemelni és a vízadagoló gépre illeszteni a 20 kg súlyú vizesballont. Az állandó cserélgetés folyamatos odafigyelést igényel, ha biztosítani szeretnénk munkatársaink és vendégeink zavartalan vízellátását. A ballonok cseréje során a kiürült ballonokat éppen úgy raktározni kell egy ideig, mint a teliket, így értékes helyet foglalnak el.

Vágólap02Ásványvizes palackok

A helyzet gyakorlatilag ugyanez, ha az adott iroda, vagy vállalat az ásványvizes megoldás mellett kötelezi el magát. Ahol a dolgozók létszáma megközelíti a 30 főt, ott a PET palackok valóságos dömpingjével kell számolni, ezek minden kényelmetlenségével együtt. A folyamatos ellátás érdekében jelentős raktárkészletet kell fölhalmozni és ezek után napi szinten gondoskodni, hogy az ásványvizes palackok a munkatársak, partnerek, vendégek rendelkezésére álljanak az egész munkaidő alatt. Ez nem mindig egyszerű feladat.

Egy gonddal több a kelleténél

Valakinek állandóan figyelemmel kell kísérnie az ivóvízkészlet aktuális mennyiségét, gondolkodnia kell a folyamatos ellátásról, megrendeléseket leadni, szállítási időpontokat egyeztetni és akkor még a raktározási problémákról, anyagmozgatási kihívásokról nem is beszéltünk.

Hatékonyság és kényelem

A 21. században, amikor a hatékonyság és a kényelem nem pusztán öncélú, hanem szorosan kapcsolódik egy vállalat gazdasági eredményességéhez, esetleg az ügyfelei, partnerei róla kialakított képéhez, akkor ebben a kiélezett piaci környezetben minden részlet jelentőséggel bírhat.

Mi levesszük a gondot partnereink válláról!

Vágólap0321. századi megoldás! Nincs több kifogyó ballon, elfogyó ásványvíz

A Platinus Aqua víztisztító és vízadagoló berendezései közvetlenül az ivóvíz hálózatra csatlakoztatva működnek az egyik legmodernebb molekuláris szintű szűrési technológiával. Nincs több kifogyó ballon, elfogyó ásványvíz, nincs több cipekedés, megszűnik a súlyos ballonok cserejével járó kellemetlenség.
Partnereinknek semmivel sem kell törődniük, mindössze megnyomni a víztisztító és vízadagoló készüléken a gombot és máris fogyaszthatják háromféle hőmérsékleten a kristálytiszta, egészséges ivóvizet!

Információk

Telefonos konzultáció: 06-1-323-0000

E-mail: info@irodaiviztisztito.hu


PlatinusAqua Kft.

©2016 irodaiviztisztito.hu

Minden jog fenntartva.