irodaiviztisztito.hu

A kristálytiszta víz

A műanyag ballonok és PET palackok, mint első számú veszélyforrások

Vezető szakemberek egybehangzó véleménye szerint világunk legnagyobb veszélye a nukleáris fenyegetettségen kívül a szinte kezelhetetlen mennyiségű szemét, amely mára mindenhol jelen van a tengerek mélyétől kezdve egészen a világűrig.

A hulladékon belül is talán a legveszélyesebb a műanyag szemét, amelynek legnagyobb részét a PET palackok, műanyag ballonok teszik ki. Óvatos becslések szerint éves szinten 100 millió tonna műanyag szemetet termelünk. Minden egyes másodpercben kb. 1500 PET palack kerül folyóinkba, tengereinkbe, amelyek lebomlási ideje meghaladja a 400 évet és az élővilágra gyakorolt pusztító hatása máris nyilvánvaló. Óceánjainkon immár több, akár országnyi területtel bíró összefüggő műanyag-szigeteket halmoztak össze az áramlatok. Köztük a legnagyobb kiterjedésű akkora, mint Texas állam, amely több mint 7-szer nagyobb Magyarországnál!

Vállaljon felelősséget, váltson környezetbarát technológiára

A változás velünk kezdődik! Merjünk nemet mondani a pazarlásra, váltsunk környezetbarát technológiára háztartásunkban, vállalatunknál mindazon területeken, ahol lehetséges. Az ivóvízellátás egy ilyen stratégiai terület, amely a hagyományos ballonos, illetve műanyag palackos megoldásokkal a legtöbb kárt okozza környezetünknek.RO-OF

A Platinus Aqua Kft több mint 10 éve elkötelezett híve a környezetvédelemnek, egy olyan technológia birtokában, amely fölöslegessé, elavulttá teszi a hagyományos műanyag ballonos, vízadagolókat, illetve a palackozott ásványvizeket. Készülékeink közvetlenül a vezetékes vízhálózatra kötve üzemelnek a ma ismert egyik legmodernebb molekuláris szintű szűrési eljárással, szükségtelenné téve az ivóvíz műanyagokban való tárolását, szállítását. Nincs több hegyekben álló ballon, PET palack, nincs több környezetszennyezés.

Éljen tudatosan, vállaljon felelősséget! Mi Ön mellett állunk!

 

 

Mentés

Mentés

Információk

Telefonos konzultáció: 06-1-323-0000

E-mail: info@irodaiviztisztito.hu


PlatinusAqua Kft.

©2016 irodaiviztisztito.hu

Minden jog fenntartva.