irodaiviztisztito.hu

A kristálytiszta víz

Élettartam garancia

valasz3Élettartam garancia=Felelősségvállalás

Cégünk számára fontos, hogy ügyfeleinket a vásárlást követően se hagyjuk magukra, hanem magas szintű szolgáltatással segítsük őket abban, hogy a nálunk vásárolt víztisztító és vízadagoló készülékek hosszú távon is megbízhatóan, kiváló minőségű ivóvizet szolgáltatva üzemeljenek a lehető legkedvezőbb költségek mellett.

Átalánydíjas karbantartás

A Platinus Aqua víztisztító és vízadagoló készülékekhez átalánydíjas karbantartást biztosítunk. Szervizes munkatársaink a tervezett időszakos karbantartások alkalmával átvizsgálják a készüléket, kicserélik az elhasználódott alkatrészeket és tömítéseket, műszeresen ellenőrzik a Filmtec membrán állapotát, melyet szükség esetén cserélnek. A rendszeres szervizekkel tehát a készüléket folyamatosan megbízható, működőképes állapotban tartjuk.

A rendszeres szervizek elvégzésével a készülékek folyamatos garanciát élveznek, így egy esetleges meghibásodás, vagy idősebb gépeknél akár egy fődarab (szivattyú, hűtőkompresszor, adapter) csere sem jelent ügyfeleinknek plusz kiadást.

Tervezhető költségek

Nincsenek váratlan költségek, mert az időszakos karbantartás szerződésben foglalt összegén túl partnereinket semmiféle kiadás nem terheli.

Ha a készülék két időszakos karbantartás között hibásodik meg, mi garanciában végezzük el a javítási, felújítási munkákat. Nincs anyagköltség, kiszállási és munkadíj sem.

Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 9-16-ig rendelkezésre áll, fogadva ügyfeleink hívását, megszervezve mozgó szervizes egységeink munkáját az ország egész területén.

Élettartam garancia

Meghibásodás esetén partnereinknek nincs más dolguk, mint hívni bennünket és mi a legrövidebb időn belül a helyszínen elvégezzük a szükséges javításokat, szükség esetén, ha a készüléket nem lehet a helyszínen megjavítani, cserekészüléket biztosítunk.
Ez a tervezett karbantartási rendszer teszi rendkívül megbízhatóvá víztisztító és vízadagoló berendezéseinket.

Információk

Telefonos konzultáció: 06-1-323-0000

E-mail: info@irodaiviztisztito.hu


PlatinusAqua Kft.

©2016 irodaiviztisztito.hu

Minden jog fenntartva.