irodaiviztisztito.hu

A kristálytiszta víz

Költségmegtakarítás

koltseghatekony-viztisztitoAkár 90%-os költségmegtakarítás a ballonos, illetve ásványvizes megoldásokkal szemben!

Technológiánk az egyik legmodernebb ismert szűrési eljáráson alapszik. A Platinus Aqua irodai víztisztító és vízadagoló készülékek közvetlenül a vezetékes vízhálózatról nyerik a vizet és molekuláris szintű szűréssel, kristálytiszta, egészséges ivóvizet biztosítanak három hőmérsékleten.

Költsége a töredékére zsugorodik a hagyományos eljárásokhoz képest

Hasonlítsuk össze a költségeket! A példa kedvéért vegyünk alapul egy 30 – 40 fős irodát, napi 20 liter ivóvíz fogyasztással. Ez fejenként átlagosan napi 6-7 dl ivóvizet jelent. Ennél lesz, aki többet és lesz, aki kevesebbet fog fogyasztani. 250 munkanap van egy évben, tehát 250 * 20 liter, az egy év alatt 5 000 liter tisztavíz fogyasztást jelent a cégnél. Nézzük meg, hogyan alakulnak a cég költségei ennél az 5 000 liter víznél éves szinten!

asvanyviz-helyett-irodai-viztisztitoHagyományos megoldások

Mind az ásványvíz, mind pedig a ballonos vízadagoló esetén a bruttó árakkal kell kalkulálnunk, hiszen ezen megoldásoknál a cég ásványvizet vásárol, ami a reprezentációs keret terhére számolható el, ahol nincs áfa visszaigénylési lehetőség.

Ásványvíz

Egy átlagos ásványvíz esetében úgy 100 Ft/l árral számolhatunk.  5 000 liter * 100 Ft, az 500 000.- ft évente.

ballonos-vizadagolok-hatranya

Ballonos vízadagoló

Egy 19 literes vizes ballon költsége kb. 2 000.- Ft. Az 5 000 liter fogyasztás 263 db ballont jelent (5 000 / 19), ennek költsége (263 ballon * 2 000.- Ft) 526 000.- Ft évente.

Láthatjuk, hogy akár ballonos vízadagolót használunk, akár palackozott ásványvizet vásárolunk, az éves ivóvíz költsége egy 30 – 40 fős irodának minimum 500 000.- Ft-os költséget jelent.

A Platinus Aqua ajánlata

A Platinus Aqua víztisztító és vízadagoló gép esetében számolnunk kell egy egyszeri beruházással, majd azt követő rendszeres üzemeltetési költséggel. Az egyszeri beruházási költség esetében azt kell megnéznünk, hogy az mennyi idő alatt térül meg, a későbbi folyamatos üzemeltetési költségek esetében pedig azt vizsgáljuk, hogy az hogyan aránylik a fent megismert ballonos vízadagoló, illetve az ásványvíz költségeihez.

Beruházás

A Platinus Aqua irodai víztisztító és vízadagoló készülék ára helyszíni üzembe helyezéssel 219 900.- Ft. Könnyen kiszámolható, hogy az egy évre eső több mint félmilliós költséggel szemben a mi megoldásunkkal kevesebb, mint fél év alatt térül meg a készülék ára.

Figyelembe véve, hogy beruházások esetén egy 4-5 éves megtérülés már igen jónak mondható, a mi ajánlatunk fél éves megtérülése egészen figyelemre méltó!

Karbantartás

irodai-vizgep

A Platinus Aqua irodai víztisztító és vízadagoló készülék időszakos karbantartás díja 30 000 Ft + áfa. A mi példánkban szereplő napi 20 literes fogyasztás esetén a karbantartás fél évente esedékes, ez azt jelenti, hogy egy évben két karbantartással kell számolnunk, melynek teljes költsége (30 000 * 2) 60 000.- Ft

Összefoglalva

A fenti összehasonlítás alapján megállapíthatjuk, hogy a hagyományos ivóvízellátás éves költsége akár a ballonos vízadagolót, akár az ásványvizes megoldásokat tekintve 5000 liter fogyasztást alapul véve eléri, illetve meg is haladja az 500 000.- Ft-ot!
Ezekkel szemben cégünk által forgalmazott és üzemeltetett készülék éves működési költsége az egyszeri beruházást követően a fenti vízfogyasztás esetén mindössze 60 000.-Ft.

Tehát elmondhatjuk, hogy ebben az esetben a Platinus Aqua víztisztító és vízadagoló készülék több, mint 80%-os költségmegtakarítást realizál a ballonos vízadagoló, illetve a PET palackos ásványvizekkel szemben!
Ön választ! Évente 500 000, vagy 60 000.-

 

Szeretné látni, hogy az Ön cége esetében pontosan hogy alakulnak ezek a számok?

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Mentés

Információk

Telefonos konzultáció: 06-1-323-0000

E-mail: info@irodaiviztisztito.hu


PlatinusAqua Kft.

©2016 irodaiviztisztito.hu

Minden jog fenntartva.