irodaiviztisztito.hu

A kristálytiszta víz

Egészség

Víz nélkül nincs élet

Szervezetünkviznek nem folyadékra, hanem tiszta vízre van szüksége

Az emberi test több mint 70%-ban vízből áll, így nem lehet túlbecsülni a víz élettani szerepét.

A víz szervezetünk „szállítóeszköze”, amely kétirányú, oda-vissza üzemben működve juttatja el a tápanyagokat az emésztőrendszerből a sejtekig, majd onnan oldószerként funkcionálva mossa ki a salakanyagokat, mérgeket szervezetünkből, ezen a módon szabályozva anyagcsere folyamatainkat. Szervezetünkben a víznek elsősorban oldószer szerepe van, ezért akkor tudja optimálisan ellátni a feladatát, ha minél kevesebb oldott anyagot tartalmaz.

Az ember a történelem folyamán egészen a XX. századig felszíni forrásvizeket ivott, amelyek oldottanyag tartalma elenyészően kevés volt. Modern korunkban azonban a tiszta vízfogyasztás, köszönhetően a média által népszerűsített ezerféle üdítőitalnak jelentősen visszaszorult, helyet adva a közkedvelt hiedelemnek, amely szerint a szervezetnek folyadékra van szüksége. Ez egy csúsztatás, hiszen a szervezetnek a fent említett okok miatt nem pusztán folyadékra, hanem specifikusan kristálytiszta ivóvízre van szüksége! Az üdítőitalok cukorral és különféle adalékanyagokkal telítettek, így sem az emésztőrendszerből nem képesek ideális mennyiségű tápanyag szállítására a sejtekig, sem onnan visszafelé hatékonyan kioldani és kiszállítani a salakanyagokat.

Ha egy hasonlatot szeretnénk használni, akkor üdítőitalt fogyasztani olyan, mint egy dugig megrakott teherautóval érkezni egy ház lomtalanításához.

Telített oldat nem lehet képes hatékony tápanyag felvételre és szállításra.

Egészségünk egyik legfontosabb feltétele a napi rendszerességgel fogyasztott kristálytiszta víz

tiszta-vizA Platinus Aqua Kft által forgalmazott és üzemeltetett irodai víztisztító és vízadagoló készülékek az ivóvízhálózatról működnek a ma ismert egyik legmodernebb molekuláris szintű szűrést alkalmazva.

Technológiánknak köszönhetően készülékeink megtisztítják a vizet a különféle oldott állapotban lévő anyagoktól: klórtól, vegyszerektől, nehéz fémektől, homoktól, rozsdától, hormon és gyógyszerszármazékoktól, toxikus anyagoktól, így a tisztított víz telítetlen állapotban a maximális hatást elérve képes ideálisan működtetni az emésztőrendszert.

Szervezetünknek testsúlytól, életmódtól és az időjárási körülményektől függően napi 2-3 liter kristálytiszta ívóvízre van szüksége az optimális működéshez.

Információk

Telefonos konzultáció: 06-1-323-0000

E-mail: info@irodaiviztisztito.hu


PlatinusAqua Kft.

©2016 irodaiviztisztito.hu

Minden jog fenntartva.